Diana Munteanu divorțează de Claudiu Niculescu

1

diana munteanuActualul antrenor de la CS Mioveni, Claudiu Niculescu, a divorţat de Diana Munteanu. Este a doua căsnicie care se încheie în acest fel pentru fostul jucător al lui Dinamo, care în 2006 şi-a părăsit soţia de atunci pentru a-şi uni destinul cu fosta VJ-iţă

Diana Munteanu a fost cea care a anunţat că va divorţa de tatăl singurului ei copil. Aceasta a postat pe una dintre reţelele de socializare un mesaj clar şi la obiect, pentru a înceta speculaţiile referitoare la relaţia ei cu Niculescu: “În viaţa mea a avut loc, recent, un eveniment pe care decid să vi-l fac cunoscut şi vouă. Aşadar, am hotărât, acum ceva vreme, ca după aproape opt de căsnicie, Claudiu Niculescu şi cu mine să punem capăt relaţiei noastre. Au fost opt ani buni, frumoşi, plini de multe realizări, cea mai importantă dintre toate fiind, desigur, David, fiul nostru de cinci ani şi jumătate.

Adaug faptul că aceasta este şi va fi singura noastră declaraţie pe acest subiect. Toate celelalte detalii ale separării noastre ţin de zona extrem de intimă a familiei şi alegem să le lăsăm acolo”, a scris Diana Munteanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.