Poze FIERBINȚI cu Mihaela Rădulescu pe plajă, de Anul Nou!

0

1530363_781804408501650_78804372_nDiva Mihaela Rădulescu și-a uploadat pe contul de FB, niște poze fierbinți din vacanța de iarnă, petrecută în locuri mai calde, departe de recea Europă.

Mihaela Rădulescu s-a pozat topless pe plajă și i-a îndrumat pe cei 90.000 de fani ai săi de pe FB, la un stil de viață mai sănătos în anul 2014.

„Si-acum sa ne revenim:), sa punem niste haine pe noi:))) si sa ne apucam de treaba. Fiecare are deja un plan, stie ce vrea sa faca anul asta, sper, atat in plan personal, cat si profesional. Dar, neaparat sa treceti pe lista de rezolutii si schimbarea in bine pentru voi insiva – bunaoara, renuntarea la un viciu e oricand binevenita. Grija pentru sanatate e mereu castigatoare. Sportul, zilnic, nu numai ca oxigeneaza creierul si va ajuta sa ganditi mult mai limpede, dar va duce si spre o silueta mult mai expresiva si mai atragatoare. Faceti un efort si eliminati mancarurile grele si daunatoare, renuntati la zahar si prajeli, treceti pe 946110_777518642263560_2113230254_niaurturi, fructe si legume, rariti carnea, dar nu renuntati la proteine, nu mai rontaiti prostii, nu mai mancati dupa ora 8 seara, mancati un mic dejun sanatos in fiecare dimineata, faceti macar minimul necesar sa simtiti o schimbare in bine in viata voastra. Am tot repetat ideilea astea simple, dar benefice si inca nu-s convinsa ca v-ati mobilizat pe masura:)) Astept dovezi !:)))

Cand tu esti sanatos, intr-o buna forma fizica si cu chef de viata si munca, toti cei din jurul tau se vor molipsi sau inspira. Fii tu un model, nu mai cauta unul prin filme, ziare sau la tv. Anul asta fa din viata ta motivul principal de bucurie, sursa constanta de energie si izvorul de iubire pentru toti cei din jur. Cand vei incepe recuperarea “investitiei”, vei fi deja fericit !”, a scris Mihaela pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.