„Transilvania acasa” un proiect de suflet al AgroTransilvania Cluster

0

DSCF5874Miercuri, 18 decembrie a fost inaugurat primul stand cu vânzare al AgroTransilvania Cluster o structura asociativa care isi doreste sa-si aduca un aport de substanta sectorului agroindustrial si alimentar din judet si regiune, in prezenta initiatorului de proiect vicepresedintele CJ Cluj, dl. Ioan Oleleu, a prefectului judetului Cluj, Gheorghe Vuscan, a parlamentarilor de Cluj, Aurelia Cristea si Alexandru Cordos, a consilierilor judeteni si nu in ultimul rand ai membrilor importanti ai asociatiei AgroTransilvania Cluster: SC MIB PRODCOM S.R.L. – Dorin Bob, SC EVEREST PRODSERV S.R.L. – Muresan Gheorghe, SC ONCOS PROD S.R.L. – Vasile Onaca, Petrica Costin, SC XAMUS IMPORT EXPORT S.R.L – Ferent Leone, SC BONAS IMPORT EXPORT S.R.L. – Emil Naș, SC MARIFLOR PRODCOM S.R.L. – Marius Muresan, ASOCIATIA IJARUL – Toma Mugea.

Transilvania acasa este un proiect al AgroTransilvania Cluster prin care se urmareste operationalizarea obiectivului de creare si dezvoltare unor entitati pentru promovarea si desfacerea produselor locale pe piata clujeana. Acesta este un exemplu concret prin care producatorii locali dovedesc faptul ca stiu cum sa colaborareze.

Este important faptul că procesatori importanti de produse agroalimentare din judet au identificat punctele comune care îi pot uni, astfel incat impreuna sa devina o forta care sa poata castiga batalia cu alte  produse venite de pe pietele externe” a declarat dr. Ioan Oleleu, vicepreședintele CJ Cluj.

Prin acest proiect, in colaborare cu Iulius Mall Cluj, s-a facilitat accesul produselor locale intr-un important centru comercial, pentru a oferi o alternativa autohtona clientilor mall-ului. Sloganul are o dubla semnificatie, pe de o parte, producatorii sunt „acasa” in Transilvania si lanseaza invitatia de a li se lua „acasa” produse lor

Pentru informatii suplimentare despre AgroTransilvania Cluster: www.agrotransilvaniacluster.ro

DSCF5935 DSCF5847 DSCF5856

DSCF5860 DSCF5861 DSCF5870

DSCF5891 DSCF5897 DSCF5903

DSCF5913 DSCF5931

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here