Victor Ponta: „Din 2014 reluam lucrarile la Autostrada Transilvania”

0

autostrada transilvaniaPreședintele PSD, Victor Ponta a anuntat in cadrul Consiliului National ca executivul va relua lucrarile la Autostrada Transilvania în 2014.

In 2014, vom folosi la maxim fondurile europene, toate accesabile – cateva noi miliarde de euro neramburasbili vor ajunge in proiectele de mediu, de educatie si cercetare, de dezvoltare regionala si de transport, de modernizare a administratiei

Anul trecut am terminat tronsonul de autostrada Bucuresti-Constanta si Bucuresti-Ploiesti, anul acesta terminam autostrada Deva-Sibiu , anul viitor ne apucam de Comarnic-Brasov si reluam Autostrada Transilvania; in 2015, finalizam metroul spre Drumul Taberei – facem treaba in tara si asta se vede deja!” a declarat premierul României.

Ce a mai anuntat liderul PSD in legatura cu proiectele guvernului in 2014:

–          primul mesaj  – al profesionalismului si resursei noastre umane (am avut peste 2500 participanti la Atelierele Viitorului, am avut conferinte cu mii de militanti la femei, tineret, pensionari).

–          al doilea mesaj  – al bazei noastre politice si administrative (femei, tineret, pensionari, primari, presedinti CJ, consilieri, ministri, senatori si deputati) “armata” PSD temuta, respectata si admirata sau invidiata de toti.

–          al treilea mesaj – al fortei noastre ideologice – noi ne asumam cu mandrie ideile si obiectivele social democrate si progresiste –  dreapta inseamna multe partide, fundatii si organizatii , populism, egoism, idei contradictorii si oportunism – noi suntem nu doar singurii reprezentanti ai stangii dar suntem si reprezentantii celor de centru, moderati, pragmatici si moderni, ai celor patrioti, si ai celor cu gandire cu adevarat europeana.

–          al patrulea mesaj – al unitatii si capacitatii noastre de a face echipa cu toti cei care pot sa sprijine proiectele nationale – multumiri speciale presedintilor Geoana, Nastase, Iliescu – simbol al puterii noastre de a ne respecta liderii, de a fi uniti, de a munci impreuna pentru PSD si pentru Romania  – cate partide pot sa  faca la fel ca noi? – cate partide pot sa invite, ca noi, la congres sau la organizatiile de femei si tineret, si prieteni si adversari?. Este un semnal catre tara: noi putem sa fim uniti, putem sa ne intelegem intre noi si cu oricine doreste binele tarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here