ȘOCANT: Ciprian Gătina a murit DECAPITAT în urma unui accident rutier!

0

accident gatinaLăutarul Ciprian Gătina și-a pierdut viața într-un accident rutier care a avut loc duminică după-amiază, în localitatea Decebal, județul Satu Mare.

Ciprian Gătina a intrat într-un copac, după care a fost proiectat într-un cap de pod.

„Șoferul a decedat pe loc, iar cel din dreapta a fost rănit ușor. Din cauza vitezei excesive, mașina a intrat într-un pom, după care a fost proiectată într-un cap de pod”, a declarat Ana Petric, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare.

În urma accidentului a rezultat moartea acestuia și rănirea ușoară a pasagerului din dreapta, Ioan Dragoș, din localitatea Botiz. Dragoș a fost transportat de urgență la spital.

Din primele informaţii reiese că şoferul autoturismului, Ciprian Gătina, conducea cu vitează excesivă, a pierdut controlul volanului, a rupt un copac de pe marginea drumului şi s-a oprit în şanţ.

Potrivit martorilor, în urma impactului lăutarul a fost decapitat.

„Eram în spate, cu treburile gospodăreşti, când am auzit un impact puternic. O bubuitură groaznică, după care am ieşit să văd despre ce este vorba. Am văzut că din şanţul de peste drum iese un fum negru şi dens. Am văzut vecinii în stare de şoc. La vreo 10-15 minute a venit şi ambulanţa, dar am înţeles că şoferul a fost decapitat. Cei de la Ambulanţă îi căutau capul pe lângă maşină. Să-l ierte Dumnezeu, nimeni nu merită o moarte atât de dură. Mai ales că era şi tânăr!”, a spus o localnică din Decebal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.