Sistemul de incalzire electrica prin pardoseala Total Heat

0

incalzire in pardosealaSpunea cineva, de mult, ca inteleptul isi face iarna car si vara sanie. Deoarece se apropie iarna, in cazul in care nu ati rezolvat inca problema incalzirii, m-am gandit sa va vin in ajutor. In cele ce urmeaza, va voi prezenta un mod de-a dreptul inovativ de a ”indulci” temperatura interna a locuintelor in timpul iernii ce vine: sistemul de incalzire electrica in pardoseala Total Heat.

Caracteristicile sistemului de incalzire electrica in pardoseala Total Heat:

Buna functionare a sistemelor electrice de incalzire prin pardoseala depinde de calitatea si de caracteristicile elementelor componente.

Principalul element, fara de care o instalatie de incalzire in pardoseala ar ramane la faza de proiect, este cablul de incalzire cu autoreglare, care functioneaza conform tehnologiei Raychem. De-a lungul celor peste patru decenii de experienta, compania Raychem a reusit sa-si performeze tehnologia utilizata. Rezultatul este vizibil prin intermediul caracteristicilor inteligente ala cablului electric si totodata prin eficienta sistemelor de incalzire electrica in pardoseala Total Heat.

Potrivit principiului de functionare, cand temperatura ambientala creste, caldura degajata de cablul de incalzire este redusa, iar cand temperatura mediului scade, se intampla exact invers. Rezulta ca sistemul de incalzire in pardoseala Total Heat se autoregleaza pana ce se realizeaza un echilibru termic intre degajarea de caldura si potenta termica a cablului Raychem.

Cum cablul nu este un element solitar, trebuie sa fie insotit de o unitate de control in masura sa regleze si sa supravegheze potenta cablului, in functie de umiditatea si de temperatura mediului extern. O instalatie de incalzire electrica in pardoseala Total Heat, completata de elementele Raychem, va permite sa economisiti vizibil in ce priveste costurile anuale cu incalzirea. In plus, spre deosebire de altele mai putin performante, sistemele electrice de incalzire in pardoseala contribuie la confortul vostru si a intregii familii.

Fara ca avantajele sistemelor Total Heat sa se reduca aici, sa privim cu atentie ce va poate motiva sa le alegeti, avand in vedere concurenta acerba dintre companiile producatoare si care comercializeaza acest soi de instalatii electrice, ce misuna pe piata de specialitate.

sisteme de incalzireAvantajele montarii sistemului de incalzire electrica in pardoseala Total Heat:

Avand ca punct de plecare principiul de functionare al cablului ce utilizeaza tehnologia Raychem, montarea sistemului de incalzire electrica in pardoseala Total Heat ofera o serie de avantaje interesante:

  • Reducerea costului global al instalatiei de incalzire, deoarece aparte sondele ce permit activarea automata a instalatiei, nu este necesara prezenta altor sisteme de reglare si control;
  • Reducerea cheltuielilor de incalzire, intrucat consumul energetic al sistemului este rationalizat de insasi cablul autoreglant;
  • Proiectarea si montarea facilitata, datorita flexibilitatii si a posibilitatii de reglare a lungimii cablului;
  • Este destinat atat locuintelor rezidentiale, cat si institutiilor publice, cladirilor industriale, halelor, serelor, bisericilor, bazelor sportive, etc;
  • Posibilitatea de instalare, indiferent daca este vorba despre o cladire nou construita sau in curs de renovare;
  • O data ce sistemul de incalzire electrica in pardoseala Total Heat a fost instalat, nu mai sunt necesare cheltuieli sau munci pentru intretinere;
  • Posibilitatea de montare oricare ar fi tipul de pardoseala;
  • Se poate monta si peste vechea pardoseala, aceasta ridicandu-se doar cu cativa centimetri;
  • Obtinerea unei temperaturi constante in intregul spatiu perimetral incalzit, etc.

Nu ezitati sa va ”rasfatati” pardoseala cu ultima tehnologie Raychem si fara sa stati prea mult pe ganduri, luati legatura cu specialistii firmei care comercializeaza sistemele de incalzire electrica in pardoseala Total Heat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.