Blog despre nenumăratele călătorii ale unui biciclist fotograf

0

biciclist_mergandNu mă îndoiesc că majoritatea dintre noi poartă în suflet un anumit regret că nu pot călători mai mult fie din cauza serviciului, familiei, studiilor sau altor probleme. Însă, datorită norocului pe care îl avem cu tehnologia modernă, putem gusta puţin din magia vederii unor locuri noi datorită unui biciclist călător ce îşi imortalizează călătoriile printr-un jurnal vizual extrem de artistic.

Dacă intraţi pe blogul lui Kerucov veţi avea şansa să vă desfătaţi cu pozele profesionist realizate ale biciclistului ce călătoreşte lumea în lung şi-n lat. Veţi fi copleşiţi de locurile frumoase capturate cu atâta măiestrie, de dorul de aer liber şi de dorinţa de evadare. Dar desigur că, în lipsa posibilităţii de a zbura în momentul prezent într-o călătorie, va trebui să vă mulţumiţi să vedeţi Viena, Bratislava, Budapesta, precum şi nenumărate alte locuri din ţară prin ochii eroului nostru biciclist. Peisaje, oraşe, râuri, porturi, evenimente, biciclete, arta, de toate veţi întâlni în vastul şi impresionantul jurnalul vizual de călătorie kerucov.

În plus, acest blog oferă pe lângă delectarea vizuală şi idei pentru trasee pe care le puteţi realiza mai uşor şi mai sigur prin ţară şi de pretutindeni. Aşa că, în momentele de nostalgie amestecate cu dor de evadare din cotidian, vă recomandăm călduros să răsfoiţi arhiva de pe kerucov.blogspot.ro şi să visaţi la mări şi ţări, la vastitatea lumii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here