Homosexual din Mintiul Gherlii, rupt în bătaie de un TIR-ist!

0

Tir-DejUn homosexual din Mintiul Gherlii a fost rupt în bătaie de un TIR-ist, după care a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal Dej.

Un șofer de TIR a oprit și l-a luat pe homosexual în cabina pentru a-l transporta până la Dej. La intrarea în municipiu, în zona benzinăriei, autostopistul i-a propus șoferului să întrețină relații sexuale cu el contra sumei de 40 de lei.

Povestea homosexualului bătut este parcă ruptă din telenovele conform Dejeanul.ro: „După ce au întreținut raporturi sexuale orale și anale, tiristul povestește că și-a dat seama că este vorba de un bărbat și l-a coborât din cabină. Autostopistul ar fi mers la un alt TIR parcat în zona, unde i-a propus șoferului același lucru. Pentru că a fost refuzat, s-a reîntors la bărbatul din Baia Mare să-i ceară numărul de telefon, pe motiv că i-a plăcut ceea ce au făcut. Șoferul de TIR s-a enervat, a luat din cabină o bâtă de baseball și i-a aplicat mai multe lovituri, i-a luat telefonul mobil și cei 40 de lei pe care îi plătise în schimbul partidei de sex. După aceea, l-a abandonat pe marginea drumului și și-a continuat drumul. Autostopistul bătut a sunat la 112 de pe un alt telefon, iar la fața locului s-a deplasat o ambulanță și mai multe echipaje de poliție. Acesta a fost transportat inițial la Spitalul Municipal Dej, după care a fost trimis la UPU1 în Cluj Napoca, cu fracturi la membrele inferioare și superioare”.

Polițiștii dejeni au reușit după puțin timp să îl identifice și pe șoferul de TIR, în Baia Mare, unde a încărcat autocamionul cu marfă, având cursă înspre Turcia. Polițiștii l-au readus în Dej pentru a efectua reconstituirea, a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acum fiind audiat de procurori, care vor cere judecătorilor mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here