Pompe submersibile din inox sau plastic de calitate intr-un singur magazin online

0

pompa-submersibila

O pompa submersibila este un echipament electric sigilat ermetic. Aceste pompe de apa sunt cunoscute ca pompe de utilitate, care sunt extrem de raspandite in piata de astazi. Aceste pompe submersibile (din otel inoxidabil) joaca roluri diferite, cum ar fi golirea de apa. Pompele submersibile electrice (ESP) sunt considerate net superioare pompelor cu jet. Aceste pompe sunt mult mai puternice si eficiente.

Pe site-ul pompe-submersibile.com.ro puteti gasi numeroase tipuri de echipamente de acest fel: hidrofoare de adancime (9 sau 30 metri), pompe de apa (9 metri), pompe hidrofor (adancime 30 metri), popme submersibile pentru ape curate, pompe pentru ape murdare, pompe submersibile cu tocator pentru ape murdare, automatizari si accesorii pentru pompe, furtunuri si accesorii pentru gradina, pompe recirculare, vas de expansiune pentru hidrofor, accesorii pentru rezervoare de hidrofor, grupuri de pompare pentru ape curate, rezervoare de apa potabila, accesorii pentru rezervoare de apa potabila, capace din fonta, capace de compozit, sifoane.

Magazinul online, detinut de firma Expert Instal Group SRL, prezinta mereu produse noi si are oferte speciale. Produsele pot fi comandate direct de pe internet, suma minima a comezii fiind de 100 lei. Plata se face prin: numerar la sediul firmei din Bucuresti, transfer bancar, sau in sistem ramburs, la sosirea coletului postal. Livrarea se face in 24-48 ore, in functie de locatie si dorintele clientului. Garantia

Produsele comercializate prin intermediul Expert Instal Group SRL sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de Factura fiscala si Certificat de garantie. Garantia se solutioneaza la sediul firmei (prezentat in pagina de contact), prin repararea sau inlocuirea produsului defect.   Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, formularul de garantii, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Operatiunile de service in perioada de garantie nu includ: cheltuielile de expediere de la client la centrul de service si inapoi; cheltuielile de deplasare a echipei de service in cazul in care beneficiarul opteaza pentru service la locul instalatiei.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Expert Instal Group SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.    Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Pentru produsele pe care firma nu le are in stoc si le comanda la producatori, livrarea se confirma telefonic clientului. Mai multe detalii se pot obtine la telefon: 0766.261.389; 0766.261.392 sau fax: 021.326.76.06. Apelati cu incredere la serviciile companiei si nu veti regreta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here