Medicamente ce te protejează împotriva femeilor fatale

0

femeie_fatalaUnul dintre interesantele studii ştiinţifice a descoperit că minociclina reduce tendinţa bărbaţilor de a avea încredere în femeile atractive. În cadrul cercetării, condusă de savanţi japonezi şi publicată în Scientific Reports 3, subiecţilor masculini li s-au oferit fie medicamente cu minociclină, fie placebo şi li s-a dat bani pentru a investi în relaţii cu femei de diferite niveluri de atractivitate. Articolul ştiinţific ne informează că minociclina “a facilitat luarea de decizii cumpătate în cazul subiecţilor umani”.

“Aici arătăm că minociclina reduce, de asemenea, şi riscul de a te compromite sexul pentru ca ulterior să poţi fi şantajat în cadrul unui schimb economic. Bărbaţii tind să coopereze cu femei atractive din punct de vedere fizic fără a-şi evalua cu grijă încrederea, ceea ce duce în cele din urmă la trădare din partea femeii. În acest experiment, participanţii masculi sănătoşi au luat decizii riscante (dacă să aibă sau nu încredere în femei, pe care le-au identificat numai după poze, şi care au decis în avans să exploate participanţii bărbaţi).”

Bărbaţilor cărora li s-a dat placebo au dat mai mulţi bani femeilor cu un grad înalt de atractivitate, până la un extraordinar procent de 66, comparativ cu doar 49% oferit femeilor cu atractivitate redusă. În schimb, bărbaţii dozaţi cu minociclină, un antibiotic folosit în mod normal pentru a trata acneea, au oferit în general mai puţini bani. Subiecţii dozaţi au dat aproximativ 52% din sumă femeilor cu atractivitate crescută şi 48% celor mai puţin atractive.

Poate precum aţi realizat deja, studiul este puţin revoltător, căci presupune că femeile încearcă fără discriminare să ia banii bărbaţilor şi că un medicament este necesar pentru a preveni acest lucru. Va fi urmărit probabil de către forumurile bărbaţilor anti-misandri. Cu toate acestea, rezultatele chiar indică o scădere a încrederii subiecţilor. Mincociclina este folosită adesea să trateze schizofrenia, deci afectează în mod clar, pe lângă funcţia sa de a lupta împotriva coşurilor, şi sistemul neurologic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here