Blog de Psihologie Sportiva cu Nicoleta Tanase-Trifu

1

blog-pozaVă prezentăm cel mai renumit Blog de Psihologie Sportivă al doamnei psiholog  Nicoleta Tanase-Trifu – Blog de psihologie sportivă

Despre autor:

Ca psiholog am lucrat cu sportivi din diferite ramuri sportive cum ar fi tenis, dans sportiv, atletism, calarie, fotbal, arte martiale si darts.

Vin dintr-o familie sportiva. Stralucirea culmilor sportive, dar si umbrele lor le-am simtit de-a lungul anilor din diferite pozitii: ca sportiv, ca sora de sportiv, ca fiica de antrenor.

Eu am facut dans sportiv la nivel inalt, reusind cu echipa Universitatii Bucuresti sa cucerim cateva titluri nationale (1995 si 1996). Atletism, tenis, baschet si gimnastica sunt alte sporturi in care m-am antrenat.

Fratele meu, Gabriel Trifu este fost jucator profesionist de tenis (top 100), membru al echipei de Cupa Davis a Romaniei (1995-2005), actualmente antrenorul tehnic al echipei de Cupa Davis a Romaniei (2008-  2010) si antrenor la academia proprie de tenis din Florida, USA, United Tennis Academy (www.unitedtennisacademy.com).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here