Aurelia Cristea și arta de a face o altfel de politică

1

cristea ionescuDeputatul de Gheorgheni, Aurelia Cristea a ales să-și sărbătorească ziua de naștere într-un mod inedit, ajutând un tânăr cu distonie dar cu un suflet mare să-și lanseze prima carte, „[diz] Abilitatea în experienţe”.

Evenimentul s-a desfășurat într-un cadrul plăcut la  Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca, autorul cărții Sorin G Ionescu și Aurelia Cristea fiind vizibili emoționați de cei 100 de invitați prezenți la eveniment.

„A scris o carte ca un curs de râu, lin, frumos, care se oprește printre pietrele care i-au ieșit în cale, dar a găsit acele cuvinte pentru a se strecura printre obstacole” a comentat apariția editorială, deputatul Aurelia Cristea.

Autorul, vizibil emoționat și-a comentat debutul în lumea literală printr-un discurs cu un mesaj puternic, născător de speranță: „Un om puternic nu este acela care îşi ascunde defectele. Un om puternic este acela care şi le asumă şi apoi încearcă să le îndrepte atât cât se poate”.

Alături de cei doi au fost prezenți la eveniment, Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj, senatorul Alexandru Cordoş şi deputatul Cornel Itu, consilierii locali Anca Mureașn, Gabriel Oniga, președintele TSD Cluj, Morar Dan, purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Horia Nasra dar şi alţi politicieni din cadrul USL.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here