BCR a redus cu 1,1 puncte procentuale dobânzile la creditele ipotecare Casa Mea

0

552_MARIABanca Comercială Romană /BCR/ a redus, începând din această săptămână, dobânda la creditele ipotecare Casa Mea acordate în lei cu 1,1 puncte procentuale pentru clienţii care deţin un avans de minimum 35%, precizează un comunicat al BCR.

„Oferim clienţilor noştri o dobândă începând de la 7,21% dobândă variabila pe toată perioada de creditare (DAE 7,55%) pentru creditele pentru casă acordate în lei. De asemenea, clienţii au posibilitatea de a accesa credite cu dobândă fixă pe o perioadă de 5 ani – 7,8% (DAE 7.81%). Totodată, venim în sprijinul clienţilor noştri şi le oferim gratuit poliţa de asigurare facultativă a imobilului pe toată perioada de creditare. Considerăm că noile nivele ale dobânzilor, coroborat cu trendul descrescător înregistrat în ultima perioadă al indicelui ROBOR, precum şi cu eliminarea riscului valutar conduc la inexistenţa unei diferenţe între costul total al unui credit în Euro şi al unui credit acordat în lei. Această reducere a dobânzii creditelor în lei subliniază angajamentul BCR pentru creditarea în monedă naţională şi consolidează poziţia BCR ca şi principal creditor ipotecar”, a declarat Ioana Mihai, şef Departament Credite Garantate din cadrul BCR.

Spre exemplu, pentru un credit în valoare totală de 150.000 lei, pe 30 de ani, DAE – 7,55%, dobândă variabilă 7,21%/an (ROBOR 6 luni + 1,3 %), rata lunară va fi de 1.019,2 lei, valoarea totală de plată – 368.201,26 lei, cost total credit – 218.201,3 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here