Locul unde îţi găseşti serialele favorite

0

site_cu_serialeAţi descoperit un serial nou la televizor şi doriţi să îl vedeţi de la început, să fiţi curent cu cele mai noi episoade, să vedeţi greşelile de la filmare şi să fiţi la curent cu cele mai picante noutăţi? Aveţi la dispoziţie www.TvBlog.ro care vă prezintă într-o manieră interactivă serialele dumneavoastră animate, sf, de aventură, de comedie, documentare sau din orice alt domeniu preferat.

În secţia filmelor veţi putea beneficia de recenzii ale echipei TvBlog, faţă de care vă puteţi formula asentimentul sau reproşul. Veţi găsi în acelaşi timp şi alţi pasionaţi ai serialelor urmărite de dumneavoastră şi vă veţi puteţi lansa întrebările, nelămuririle, entuziasmul, curiozitatea sau interesul la comentarii sau pe forum. Vă puteţi amuza cu poze de pe platoul de filmare sau cu gafe de la montaj, pe care, de altfel, le puteţi identifica chiar dumneavoastră şi le puteţi trimite pentru a apărea pe blog !

Pentru cei care nu excelează în limba engleză, serialele sunt subtitrate. De asemenea, există un loc în care veţi găsi independent subtitrările pentru cele mai noi episoade, în cazul în care aveţi eventual o calitate mai bună a serialelor sau în cazul în care internetul nu vă permite să le vizionaţi online.

Dacă sunteţi curioşi să cunoaşteţi persoana care scrie despre serialul dumneavoastră preferat, puteţi să citiţi informaţii despre aceasta în secţia echipă. Iar dacă vă place această meserie, puteţi îndrăzni şi voi să vă înrolaţi în echipa TvBlog. Parcurgeţi lista cu seriale disponibile de a fi dezbătute şi alegeţi ce vi se potriveşte. În această manieră vă veţi uita la serialul preferat şi vă veţi exprima părerea, bucurând pasionaţi ca şi dumneavoastră.

Pentru toatea acestea şi pentru multe altele, vă invităm să exploraţi singuri TvBlogul, un loc util în care vă puteţi petrece timpul liber. Nu uitaţi, însă să nu vă adânciţi prea mult în lumea serialelor şi nu neglijaţi lumea de afară, unde puteţi fi chiar dumneavoastră eroul !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here