Anca Mureșan, noul președinte OF PSD Cluj-Napoca

0

IMG_3829Vineri, 15 martie 2013, în cadrul conferinței organizației de femei a PSD Cluj-Napoca a fost aleasă noua conducere, în prezența președintelui PSD Cluj-Napoca, dl. Mircea Jorj, a secretarului general PSD Cluj, dl. Ioan Oleleu, a deputatului Aurelia Cristea, a președintelui OF PSD Cluj, dna. Claudia Anastase.

Noul președinte al OF PSD Cluj-Napoca este dna. Anca Mureșan, de profesie jurist, consilier local al municipiului Cluj-Napoca.

Componența noului birou:

  • Președinte: Muresan Anca
  • Secretar General: Cristina Bede
  • Vicepresedinți: Bogdan Ileana, Cenan Ioana, Macrea Maria, Paulukat Simona și Boncea Viorica.

„Nu cred în modele de lidere puternice, ce se impun prin forță și agresivitate, cred în femeia ce respectă valorile sociale și crestine, femeia sensibilă la nevoile celorlalți, femeia care se impune prin exemplul personal și prin faptele ei, prin muncă și modestie totodată. Îmi doresc, la fel ca și dvs. o organizație de femei deschisă, bazată pe respect și comunicare, forța acesteia fiind tocmai forța echipei și nu forța unui singur lide” a declarat dna. Anca Muresan.

Noul președinte își propune o strânsă colaborare cu organizația județeană de femei, concretizată în numeroase proiecte comune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here