Andreea Morar: „Suțin un proiect integrat de dezvoltare a turismului, în zona Turda-Campia Turzii”

0

andreea morarConsilierul județean PDL, Andreea Morar a declarat luni într-o conferință de presă că susține un proiect integrat de dezvoltare a turismului în zona Turda- Câmpia Turzii care să includă obiective turistice și culturale.

„Voi sprijini alături de colegii mei un proiect integrat de dezvoltare a turismului în zona Turda-Campia Turzii, care să includă obiective turistice și culturale. Așteptăm cu deosebit interes soluții sociale pentru locuitorii din zonă. Vrem să aducem bani de la CJ pentru această zonă având în vedere numărul ridicat de disponibilizări care afectează locuitorii din Turda și Câmpia Turzii” a declarat consilierul județean.

Andreea Morar propune în urma unui studiu de fezabilitate „crearea unui circuit turistic format din Mănăstirea Mihai Vodă, Cheile Turzii, cascada Ciucaș, Mănăstirea Dumbrava, Castrul Roman, Parcul Zoologic Turda și Salina Turda”.

Andreea Morar a precizat că sprijină și reintrarea mocăniței Turda-Câmpeni în circuitul turistic, după finalizarea studiilor de fezabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.