Home Magazin Prinţesa Leia va fi în noul film Star Wars

Prinţesa Leia va fi în noul film Star Wars

0

printesa_leiaPentru mulţi adolescenţi, vederea prinţesei Leia în bikini aurii, în care a fost afişată în Întoarcerea lui Jedi (Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi, 1983), este una pe care cu greu o vor uita. Acum, însă toţi fanii Star Wars se pot bucura la fel de mult de frumoasa prinţesă, cu coafura ei în formă de coc, căci, deşi de această dată va fi puţin mai în vârstă, se va întoarce într-un nou film Star Wars.

Carrie Fisher a confirmat că va relua rolul în care a fost admirată de milioane de fani în senzuala sa toaletă. Fiind întrebată de către Revista Palm Beach dacă va reveni în sequel-ul regizat de J.J. Abrams, ea a răspuns cu un simplu “da”. Apoi a adăugat în glumă: “Leia se află în casa unor vechi prieteni intergalactici. Cred că va fi la fel cum era înainte, doar mai lentă şi mai puţin dispusă să purceadă în lupta cea mare.”

Noul film Star Wars pare a fi ca o mare reuniune, cauzând entuziasm în rândul fanilor trilogiei originale. Atât Mark Hamil, care l-a jucat pe Luke Skywalker, cât şi Harrison Ford, care l-a jucat pe Han Solo, sunt pregătiţi să se întoarcă.

Nu există nici un cuvânt despre firul epic, dar zvonurile sugerează că filmul se va concentra asupra copiilor personajelor originale. Această continuare va marca începutul unei noi trilogii Star Wars.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here