Ce face o femeie să fie sexi ?

0

femeie_frumoasa_senzuala                Fiecare femeie îşi doreşte să ştie ce o face să fie sexi ! În continuare vă vom ajuta să nu vă mai frământaţi pe tema acestui subiect, oferindu-vă răspunsurile pe care bărbaţii le-au mărturisit.

Fie că vă place sau nu, adevărul este că bărbaţii sunt atraşi în primul rând de o femeie care este în formă. Le place să vadă adevăratul aspect al unei femei, iar acesta este cu atât mai atrăgător cu cât este mai tonifiat şi mai sănătos. O femeie care are cu adevărat grijă de ea dă impresia că este încrezătoare, repsonsabilă şi stabilă, calităţi pe care toţi bărbaţii le admiră.

O femeie cu buze frumoase face un bărbat să se gândească la gustul lor şi să aibă fantezii legat de cât de bine sărută. Găsiţi un ruj care să înfrumuseţeze şi să pună în evidenţă tonul pielii dumneavoastră, mai ales dacă nu aveţi în mod natural nişte buze pline. Pentru o atingere mai sexi, puteţi folosi luciu peste ruj şi vi se va conferi astfel un efect umed şi zemos. Acest lucru va atrage şi mai mult atenţia şi vă va pune în evidenţă chipul.

Pentru majoritatea bărbaţilor, cele mai atrăgătoare femei sunt cele care au părul moale şi lung sau mediu, căci acesta dă feminătate. Folosiţi un şampon care are cea mai bună aromă, dar şi care vă oferă hidratarea potrivită. Dacă aveţi păr scurt, nu vă îngrijoraţi! Asiguraţi-vă doar că îi menţineţi volumul, că îl păstraţi moale şi strălucitor.

Atunci când ieşiţi în oraş cu părul dumneavoastră moale, nu uitaţi să zâmbiţi ! Zâmbetul este poate magnetul cel mai puternic pe care îl puteţi folosi. Toată lumea este atrasă de veselie şi încredere, astfel că fiţi sigure de voi înşivă şi lăsaţi ca lumea să vadă asta: veţi fi surprinse să vedeţi câtă lume va răspunde la zâmbetul vostru. Tot în acest domeniu, nu trebuie să uitaţi că umorul nu este o calitate de neglijaţi. Bărbaţii iubesc femeile care pot râde la glumele lor şi care pot face la rândul lor glume.

Pe lângă umor, inteligenţa este considerată foarte atractivă. Amintiţi-vă astfel să purtaţi discuţii intelectuale, amintind de ştirile de interes pe care le-aţi auzit sau abordând un subiect pe care îl stăpâniţi bine. De asemenea, independenţa face ca o femeie să fie sexi în ochii unui bărbat. Bărbaţii sunt interesaţi să afle că femeile îşi pot purta singure de grijă, că sunt cu capul pe umeri şi că ştiu ceea ce vor.

Atunci când sunteţi intime cu cineva, nu uitaţi să purtaţi sub haine o lenjerie sexi. Cu toate că acest aspect probabil îl cunoaşteţi, el este necesar de precizat, pentru că unele femei tind să devină leneşe odată cu trecerea timpului. Dacă vreţi să vă menţineţi partenerul interesat, incitaţi-l cu ceva sexi de fiecare dată când vă daţi jos hainele.

Cu toate că poate fi de necrezut, bărbaţii urmăresc femeie sexi, irezistibile, dar cu o personalitate maternă. Îşi doresc o femeie care vor avea grijă de ei emoţional, la fel cum ne aşteptăm şi noi de la ei. De aceea ascultaţi-vă partenerul de fiecare dată când se exprimă şi străduiţi-vă să îi arătaţi că vă pasă de problemele sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.