Copii de la CRDEII au primit un mărțișor roșu de 1 martie

0

544078_562770420408517_1261434827_nSocial-democrații clujeni au organizat o acțiune de caritate la  Şcoala Specială – Centru de Resurse privind Educaţia Incluzivă/Integrată din cartierul Mărăști de 1 martie.

Organizatorii au încercat să le aducă un plus de bucurie copiilor negăjiți din școală și au reușit să le aducă un zâmbet pe buze în prima zi a primăverii. La eveniment au participat mai mulți membrii ai TSD Cluj, alături de deputatul Aurelia Cristea.

„Acești copii minunați au avut o copilărie mai puțin norocoasă ca a altora. Chiar și așa bucuria și zâmbetul lor ne-au emoționat și mai tare și ne-au întărit convingerea că astfel de acțiuni trebuie reluate. Este foarte important să fim alături de ei și pe această cale îi mulțumesc doamnei deputat Aurelia Cristea pentru sprijinul acordat și colegilor din TSD” a declarat  Gabriela Neag, coordonatorul departamentului de politici sociale din cadrul PSD Cluj-Napoca.

Aurelia Cristea a comentat pe blogul personal evenimentul: „Am întâmpinat primăvara în acest an alături de niște copii minunați, a căror sănătate precară sau condiție socială nu-i împiedică să zâmbească ca orice copil normal. Copiii de la școală mi-au oferit câteva mărțișoare făcute de mânuțele lor, pe care le-am primit cu mult drag”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.