Cluj-Napoca meets ReBranders. USAMV experience

0

mainUniversitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca şi Asociaţia Internaţională a Studenţilor AIESEC – Filiala Cluj_Napoca, organizează marţi, 26 februarie 2013, începând cu ora 18.00, în sala de evenimente a “Clubului Agronomia”, situată pe Str. Moților, nr. 74-76, evenimentul “Cluj-Napoca meets ReBranders. USAMV experience”, care marchează încheierea Proiectului ReBranders 2013” derulat în perioada 21 ianuarie – 3 martie de către AIESEC în parteneriat cu Prorectoratul pentru Relaţii Internaţionale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca.

Agenda evenimentului cuprinde prezentarea oficială a rezultatelor proiectului, obţinute în urma procesului de rebranding a imaginii universităţii şi derulat în cele 6 săptămâni de activitate a celor 6 ReBranders în campusul USAMVCN (postere generale de promovare a universităţii, afişe de admitere pentru cele 5 facultăți, materiale de promovare a programului Erasmus şi a extensiei Viterbo Italia, o variantă de tur virtual al campusului). Această prezentare va fi făcută de către echipa “ReBranders” şi va fi însoţită de speech-urile resposabililor de proiect:  Prorector, Șef lucrări Dr. Andrei D. Mihalca şi Rector, Prof. Dr. Doru Pamfil, din partea USAMVCN şi Raluca Buţea din partea AIESEC Cluj-Napoca.

A doua parte a evenimentului, construită sub forma “International Dinner” la care vor participa studenţi străini şi Erasmus prezenţi în USAMVCN sau în alte proiecte AIESEC din Cluj-Napoca şi care vor reprezenta mai mult de 10 ţări (Portugalia, Germania, Spania, Grecia, Italia, Turcia, Polonia, Mexic, Mauritius, Brazilia, Peru, Israel etc.), va asigura o ambianţă specific de multiculturalitate prin prezentarea, urmată de degustări, a unor mâncăruri specifice spaţiilor din care provin.

Tranziţia spre a doua parte a evenimentului va fi făcută printr-o suită de dansuri populare prezentate de către ansamblului USAMVCN “Tradiții”, atmosfera cosmopolită fiind întreținută şi prin alte surprize pregătite de către organizatori şi voluntarii participanţi la proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here