Electric Castle la Castelul Banffy din Bontida

0

electri-castleElectric Castle la Castelul Banffy din Bontida

vineri, 21 iunie 2013, 18:00

ELECTRIC CASTLE – primul festival din Transilvania care duce muzica electronică într-un castel în ruină.

ELECTRIC CASTLE FESTIVAL organizat de Boiler Events în perioada 21-23 iunie 2013 va avea loc la Castelul și Domeniul Bánffy din Bonțida, în aproiere de Cluj-Napoca.

Prima ediție a festivalului clujean va debuta într-o locație unică și neconvețională, având în line-up unele din cele mai importante nume internaționale și autohtone din scena electronică de DJ și live acts.

PENDULUM DJ SET feat. MC VERSE, DUB PISTOLS LIVE, A-SKILLZ vs. KRAFTY KUTS șiWANKELMUT sunt primele nume anuntațe de organizatori dintr-o listă de peste 30 artiști ce vor prezenți pe cele 4 scene ale festivalului – două dintre ele în aer liber și două acoperite.

Considerat cândva Versailles-ul Transilvaniei, castelul Bánffy de la Bonţida este unul dintre cele mai frumoase ansambluri de clădiri istorice din Bazinul Carpatin. Ridicat în secolul al XVI-lea, acest monument istoric vechi de sute de ani se întinde, cu tot cu clădirile anexe, pe o suprafață de 20.000 metri pătrați, fiind pe rând fostă reședință aristocratică, spital militar, școală de șoferi, C.A.P. și spital pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here