Unde găsim reţete ca la mama acasă?

0

retete_ca_la_mamaExistă momente când ne este dor de mâncărurile copilăriei, de gustul lor special dat de faptul că sunt pregătite la mama acasă, cu bucuria şi dragostea ei. Şi atunci ne întrebăm dacă mai există vreun ungher în care am putea găsi reţetele mamei. Răspunsul este: da. Blogul culinar www.retetecalamama.ro este locul pe care îl căutaţi.

Pe acest bloc aveţi acces la nenumărate reţete pentru ciorbe, pâine, prăjituri şi torturi, peşte şi fructe de mare, patiserie, dulciuri de casă şi diverse reţete tradiţionale. La începutul fiecărei reţete veţi găsi o mică introducere despre preferinţele autoarei, Laura Laurenţiu, pentru ca apoi să descoperiţi timpul de care aveţi nevoie pentru fiecare fază a preparării, numărul de porţii şi gradul de dificultate. Reţetele sunt prezentate ordonat şi într-un mod clar, având parte chiar de poze pentru fazele intermediare la care trebuie să ajungeţi şi de diverse sugestii ale bucătăresei. La final puteţi să penalizaţi reţeta care v-a adus neplăceri dându-i o notă negativă sau, dimpotrivă, o puteţi puncta cu scor mare.

În cazul în care aveţi nelămuriri puteţi să vă adresaţi întrebările direct de pe Facebook sau , dacă vă înregistraţi, pe miniforumul de discuţii, unde veţi găsi o comunitate de pasionaţi ai artei culinare. În plus, pe forum veţi descoperi jocuri şi câteva concursuri pregătite pentru dumneavoastră.

Orice vizitator poate repede observa că blogul foarte îngrijit, îmbodobit cu imagini atractive şi cu o atmosferă ordonată, este realizat cu multă grijă cum numai o pasionată a artei culinare poate realiza. Vă recomandăm cu căldură să-l consultaţi ori de câte ori vă simţiţi pierduţi în domeniul culinar sau, pentru cei ce îndrăgesc gătitul, ori de câte ori simţiţi nevoia să conversaţi sau să vă împărtăşiţi reuşitele !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here