Studenții de la inginerie electrică (UTCN) au arborat un tricolor imens

0

Mai mulți studenți ai Facultății de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca au arborat vineri un steag de 90 de metri pătrați pe căminul 3 din campusul Observator.

„Steagul a fost confecționat din 6 fașii colorate pe care le-am cumpărat de la un magazin din Cluj-Napoca. O mătusă ne-a ajutat să le coasem și apoi noi le-am montat. Ne-am chinuit să prindem steagul pe cămin timp de o oră”, a declarat Tudor Vesa, masterand la UTCN.

Steagul a fost coborât peste nouă camere de cămin, fără aprobarea celor în cauză: „Nu am cerut acordul celor care sunt cazați în acele camere, ci i-am rugat direct ca, dacă se întâmplă ceva, să ne anunțe. Suntem o comunitate în cămin, ne înțelegem foarte bine, avem o relație strânsă, și nici nu a fost nevoie de aprobarea nimănui. Toți s-au arătat încântați de ideea nostră și au sărit să ne ajute”, a spus Tudor.

Studenţii de la inginerie electrică au făcut chetă în cămin pentru a cumpăra materialul din care este confecţionat steagul.

Lângă drapelul uriaş, studenții Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca au amplasat și un steag care aparține Facultății de Inginerie Electrică, pentru a promova, neconvențional, domeniul de care sunt pasionați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here