Cabinetul de avocati Luca din Cluj-Napoca

0

De la data înfiinţării şi până în prezent societatea s-a dezvoltat în mod constant, reuşind să formeze o echipă modernă, creativă şi profesionistă care îmbină în mod echilibrat experienţa şi profesionalismul partenerilor cu dinamismul, dăruirea şi entuziasmul tinerilor avocaţi.

Un avocat, într-un stat de drept, este indispensabil justiţiei şi justiţiabililor şi are sarcina de a apăra drepturile şi libertăţile acestora. El e deopotriva sfătuitorul şi apărătorul cel mai fidel al clientului său.

Misiunea unui avocat îi impune îndatoriri şi obligaţii multiple, uneori aparent contradictorii faţă de client, tribunale şi celelalte autorităţi, faţă de profesia sa şi fiecare confrate în parte.

Se poate face afirmaţia că avocatul, în calitatea sa de apărător direct şi vizibil al drepturilor clientului său, reprezintă una dintre aceste importante instituţii sociale prin care se realizează protecţia persoanei.

La Cabinetul de Avocati LUCA ne propunem sa oferim clientilor nostri cea mai buna si cea mai rapida consultanta posibila pentru a-si rezolva cat mai eficient problemele. Credem in importanta cunostintelor si a experientei acumulate, iar staff-ul nostru competent si foarte bine pregatit ofera cele mai productive metode de lucru cu clientii nostri.

Clientii nostri sunt fie companii private sau persoane fizice. Obiectivul nostru este sa le oferim cele mai de calitate servicii si consultanta pe cat mai multe planuri.

Adresa: Str. Dorobantilor nr.25 ap.13, Cluj-Napoca
Telefon/fax: 0264-595.913
Telefon mobil: 0749-982.256
Web: www.avocatluca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here