Nu vă simţiţi apreciată?

0

Simţiţi adesea că aţi putea fi plecată toată ziua şi el nici să nu remarce acest lucru? Consideraţi că nu apreciază lucrurile pe care le faceţi pentru el? Nu sunteţi singura. Femei din ȋntreaga lume simt că nu sunt apreciate de partenerul lor. Un lucru pe care oamenii de ştiinţă ȋl ştiu, general vorbind, este că bărbaţii au tendinţa să vâneze, adune, furnizeze şi să supravieţuiasă. Astfel că, deşi le place jocul curtării, ȋn momentul când obţin o relaţie tind să se concentreze pe alte lucruri. Ei nu realizează că trebuie să muncească pentru a păstra partenerul. Dacă vă simţiţi neapreciată, este momentul să treceţi la acţiune !

1.Faceţi mai puţine

Ȋi faceţi cina, spălaţi vasele, ȋi călcaţi hainele şi nu numai? Opriţi-vă ! Cu câţ veţi face mai multe, cu atât vă va lăsa să faceţi fără să ridice un deget. Această atitudine nu este egoistă sau răzbunătoare, ci este pur şi simplu tendinţa bărbaţilor de a fi.Spuneţi-i că nu ȋi mai puteţi spăla hainele, deoarece aveţi alte lucruri de făcut sau doriţi să vă concetraţi pe altceva. Ȋn momentul când va ȋncepe să facă singur, va realiza câte făceaţi pentru el.

2.Iubiţi-vă mai mult

Ȋncrederea ȋn sine este sexi. Nu contează care este forma corpului sau dimensiunile sale, bărbaţii consideră femeile ce ȋşi iubesc corpul foarte excitante. Acest lucru este mai uşor de spus decât de făcut. Dacă consideraţi că nu vă puteţi preface, ȋncercaţi să purtaţi o lenjerie sexi, să vă faceţi unghiile sau să faceţi ceva ce vă face să vă simţiţi sexi şi urmăriţi ce răspuns veţi primi.

3.Fiţi egoiste

Este uşor să intraţi ȋntr-o rutină ȋn care faceţi totul. Veţi sfârşi prin a nu avea timp pentru voi şi prin a vă simţi frustrate. Este timpul să fiţi egoiste şi să faceţi lucruri şi pentru dumneavoastră. Rugaţi-vă partenerul să aibă grijă de copii pentru a face ceva ce vă doriţi. Dacă puteţi face acest lucru ȋn mod regula, veţi obţine o altă metodă de a vă face iubitul să vă aprecieze mai mult. Vă va vedea mai mult individuală şi ca pe o persoană care are propriile interese.

4.Lăsaţi-vă greu

Bărbaţiilor le place să curteze, astfel că trebuie să vă lăsaţi mai greu. Sugeraţi-i o cină ȋn doi la restaurant şi flirtaţi cu el.

5.Ȋntăriţi-vă ȋncrederea ȋn sine

Ȋn general vorbind, femeile tind să depună mai mult efort ȋn a susţine şi a stimula ȋncrederea ȋn sine a partenerilor decât pe a lor ȋnsele. Aceasta este o trăsătură deosebită doar că uneori şi ele au nevoie de ȋncredere ȋn sine şi nu o primesc de la parteneri. Cea mai bună fundaţie pentru ȋncrederea ȋn sine este mai degrabă propria acceptare decât acceptarea noastră de către partener, alţi bărbaţi, alte femei sau de către media. Ȋncepeţi ȋntărirea ȋncrederii ȋn sine gândidu-vă la un lucru la care vă pricepeţi sau la ceva ce vă place la voi ȋnşivă şi repetaţi-l zilnic până ajungeţi să-l credeţi.

6.Acceptaţi-i complimentele

Dacă sunteţi ȋmpreună de mult timp şi vă mai lipseşte şi increderea ȋn sine devine automatism să respingeţi complimentele. Dacă el va spune că „Arăţi bine ȋn rochia aceasta”, dumneavoastră veţi răspunde: „Ah, nu. Este doar o rochie veche, este prea strâmtă, prea largă etc”. Acest tip de atitudine ȋl face să se simtă respins şi va considera că nu are niciun sens ȋn a vă face complimente. Data viitoare când vă va face un compliment acceptaţi-l, spuneţi „Mulţumesc!” şi folosiţi-l ca pe o oportunitate ca să flirtaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.