Gianina Ciobanca, noul Președinte al TSD Turda

0

TSD Turda, în prezența președintelui PSD Turda, Cristian Matei, a senatorului Alexandru Cordoș și a președintelui TSD Cluj, dl. Dan Morar a organizat marți, 13 noiembrie, conferința municipală a TSD Turda care a validat prin vot, noua structură de conducere a organizației.

Gianina Ciobanca, directorul–adjunct al Colegiului „Emil Negruţiu” a fost aleasă în unanimitate președinte al TSD Turda, secondată de Secretarul General, Loredana Todea și de vicepreședinții Adrian Soporan, Oana Duca, Marius Roşu, Sorin Popa, Adina Maier, Dorin Pălăcean și Iulia Sămărtinean.

„PSD Turda sprijină implicarea tinerilor în politică. Este șansa lor să învețe apoi să participe la administrarea propriului viitor!” a declarat președintele PSD Turda, dl. Cristian Matei.

Senatorul Alexandru Cordoș a declarat că implicarea tinerilor în politică este importantă pentru societate: „Implicarea dumneavoastră în politică este necesară societății, aducând comunității un surplus de energie și inovație. Vă asigur de tot sprijinul și suportul meu în viitoarele activități politice”.

Președintele TSD Cluj, dl. Dan Morar a precizat că va sprijini proiectele TSD Turda: „Sunt alături de dumneavoastră și de proiectele inițiate de TSD Turda în ultimii ani. Sunt convins că activitatea organizației va crește în următoarea perioadă iar suportul nostru în această campanie electorală va fi unul consistent, bazat pe muncă și proiecte utile comunității”.

„Îmi propun în calitate de președinte al TSD Turda să dezvolt organizația și să contruim cele mai potrivite proiecte pentru nevoile turdenilor, sărăciți de ultimele guvernări Boc-Ungureanu” a declarat președintele TSD Turda, dna. Gianina Ciobanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here