Blogul Andreei Raicu, o vedeta mereu frumoasa

0

Peste Andreea Raicu pare ca nu au trecut anii.

Arata bestial si beneficiaza de un marketing eficient, are un blog  actualizat si un site realizat profesionist.

http://www.andreearaicu.ro/blog/

http://www.andreearaicu.ro/

Cine este Andreea Raicu?

Andreea Raicu (n. 18 iulie 1977, București, România) este o vedetă de televiziune din România. A debutat ca model câștigând câteva importante concursuri de modelling apoi a intrat în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca Big Brother și Megastar. Este percepută ca un „fashion icon”, un promotor al stilulul și bunului gust în vestimentație. Implicarea ei în modă este extrem de variată. Andreea a fost stilist pentru diverse reviste de modă, a lansat colecții împreună cu importanți designeri români, a produs și a conceput proiecte media care să promoveze stilul și vestimentația ca mod de viață. De asemenea, Andreea a inițiat și susținut de-a lungul carierei numeroase proiecte caritabile, fiind membru în consilul director al Festivalului Brazilor de Crăciun susținut de Organizația Salvați Copiii.

Andreea Raicu este vedetă Prima tv și moderatoare a mai multor emisiuni de Stil și divertisment. A debutat în televiziune în 1996, după ce cu an înainte avea să intre în atenția presei când a câștigat locul 1 la finala națională „Elite Model Look” și premiul „Best Elegance” „Elite Model Look” organizată la Seul, devenind astfel prima româncă recompensată cu un astfel de premiu.
Și-a început cariera în televiziune la postul din Pache Protopopescu, PRO TV, unde a prezentat, pe rând, „Ora 7, Bună dimineața” (1996 – 1997) și „Pro fashion”. Din 2000, este vedetă Prima TV, unde a moderat numeroase show-uri televizate, unele live, altele înregistrate. Între acestea se numără „Reuniune de clasa”, “Stil’, respectiv reality show-urile de succes Big Brother și Megastar .
Deși se cunosc mai puține detalii despre reporterul Andreea Raicu, vedeta a fost redactor de modă și frumusețe timp de 6 ani (1999-2005) la singura revistă autohtonă de celebrități, Viva, și timp de 2 ani (2006 – 2008) la revista Look. Andreea Raicu a scris și la cotidianul Jurnalul Național între 2002-2003, în cadrul rubricii săptămânale „Interzis bărbaților”, pentru ca în 2000 să realizeze și emisiunea de lifestyle, „Bal Mascat”, pentru ascultătorii Europa FM. Catalogată în numeroase rânduri drept un fashion icon, Andreea Raicu a lansat împreună cu designerul Irina Schrotter în 2006, o linie vestimentară numită „Irina Schrotter-Andreea Raicu”, iar trei ani mai târziu a prezentat publicului propria linie de tricouri, „Tssshirt” by Andreea Raicu.

În 2009, Andreea Raicu a debutat în lumea filmului, acceptând provocarea de a interpreta un rol principal în serialul „ Efect 30 ”, difuzat la Prima Tv.

Printre multe altele, este autoarea unui DVD cu exerciții de Tae Bo, lansat în 2007 alături de profesoara Luminița Nicolescu, și a unui Cod al bunelor ținute, DVD-ul de modă și stil intitulat „ Andreea & Roxana Stylepedia” și realizat împreună cu Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei Elle România.

Andreea Raicu s-a implicat în repetate rânduri în numeroase acțiuni caritabile, fie în numele unor organizații internaționale de talia Unicef, și Salvati Copiii, fie pentru cauze locale de ajutorare a femeilor și copiilor aflați în dificultate. Între altele, Andreea Raicu este prima personalitate publică din România care a devenit purtător de cuvânt al campaniei „Fashion Targets Breast Cancer” (Moda țintește cancerul mamar).

„Ora 7, Bună dimineața ” PRO TV (1996 – 1997) „ Pro fashion ” PRO TV „ Stil ” Prima tv (2000 – 2001) „ Reuniune de clasă ” (2001 – 2002) „ Big Brother ” (ambele ediții martie-iulie 2003 / martie iunie 2004) „ Totul pentru tine ” „ Ce vor fetele ” (2003 – 2005) „ Mereu prieteni ”(2005) „ Versus ” (2006) „ Megastar ”(2006 – 2008) „ Fabrica de staruri ” (2009) Chișinau/Moldova „ Întâlnire pe întuneric ” (2010) „ Școala de bune maniere ” (2010) „ Miss fata de la țară ” ( 2010 – 2011) „ Mi-s băiatul de la țară ” (2011) „ Miss fata de la țară – sezonul 2; 3 ” (2011)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.