Pensiunea Claudia din Răchiţele

0

La poalele Muntilor Vladeasa, in satul Scrind, la 55 km de Cluj Napoca si 110 km de Oradea, se afla Pensiunea Claudia, locul perfect pentru a va petrece concediul. Pensiunea Claudia este situata in localitatea Scrind-Frasinet, la poalele Muntilor Vladeasa (1836m), fiind localitate componenta a comunei Margau.

Pensiunea Claudia – pensiune Rachitele este deschisa in tot timpul anului, compusa din 20 de locuri de cazare pensiune Rachitele in 7 camere matrimoniale (pat dublu) modern mobilate, dotate cu minibar, baie proprie, incalzire centrala, televiziune prin satelit, precum si de un apartament. Sala de mese are o capacitate de 50 de locuri.

Pentru rezervari cabana Rachitele, ne puteti contacta telefonic, sau prin e-mail.

Daca sunteti in cautarea unui loc unde sa va petreceti weekend-ul sau concediul, Pensiunea Claudia – cazare Rachitele va ofera un cadru intim si linistit, in inima naturii, departe de zgomotul si agitatia cotidiana.

Pensiunea Claudia dispune de 20 locuri de cazare Rachitele pensiune in 7 camere matrimoniale (pat dublu), 1 single, 1 apartament, modern mobilate, dotate cu minibar, baie proprie, incalzire centrala, televiziunea prin satelit, internet.

Sala de mese are o capacitate de 50 de locuri.
Facilitati cazare:

Frigider in unitate
Fax
TV in living
Internet Wireless
Parcare 30 masini
Foisor 15 persoane cu Gratar/Barbeque pus la dispozitia clientilor
Acces la bucatarie
Room Service
Living + Sala de mese pentru a savura unul din meciurile de fotbal preferate
Loc amenajat de joaca
Snak Bar
Sala de conferinte

In curand teren de tenis si piscina

Facilitati camere: internet prin wireles + cablu, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here