Casting Elite Model Look la Iulius Mall Cluj

0

În 25 şi 26 septembrie, visul de a face parte din lumea fascinantă a modei poate deveni realitate. Concursul Elite Model Look România 2012 îşi mută caravana la Iulius Mall Cluj pentru două zile, în căutarea unor tineri care să reprezinte ţara la finala mondială de la Shanghai. Pentru prima dată în România, concursul oferă o şansă de afirmare şi modelelor masculine.

Fetele interesate trebuie să aibă vîrsta între 14 şi 22 de ani şi o înălţime între 1,72 şi 1,80 metri. Pentru băieţi, criteriile de participare includ vîrsta între 16 şi 25 de ani şi o înălţime între 1,79 şi 1,90 metri. Juriul se va lăsa convins de calităţile fotogenice ale candidaţilor, de personalitatea şi frumuseţea lor naturală, dar şi de potenţialul lor de a corespunde trendurilor actuale în modă. Cei care nu pot ajunge la castingul din mall mai au o şansă prin înscrierea online pe adresa www.EliteModelLookRomania.com.

În drumul spre performanţă, participanţii trebuie să demonstreze juriului de la preselecţiile zonale calităţile de model. La Iulius Mall Cluj, agenţia Face2Face va alege 10 fete şi băieţi pentru a se prezenta la preselecţia naţională.

În urma castingului de la Bucureşti, organizat în 24 octombrie, vor fi selectate 12 fete şi 6 băieţi, care vor participa în finala naţională din 1 noiembrie, obiectivul acestora fiind cîştigarea unui loc în etapa mondială de la Shanghai. Frumuseţea primelor trei clasate în competiţia din China va fi răsplătită cu premii în valoare totală de 300.000 de dolari.

Concursul Elite Model Look este, de aproape 30 de ani, un eveniment recunoscut în lumea întreagă, ce oferă miilor de aspirante posibilitatea de a păşi pe urmele unor modele care au făcut istorie în modă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.