Maşina liberalului Daniel Păcurariu a fost incendiată!

0

Maşină fostului şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, Daniel Păcurariu (PNL), a fost incendiată în stil mafiot pe strada Migdalului din cartierul Gruia,  municipiului Cluj-Napoca, în acest caz Poliţia începând o anchetă pentru urmărirea penală.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, autoturismul, un Jeep Grand Cherokee, era folosit, în comodat, de fostul director al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj Daniel Păcurariu.

“La data de 18.09. a.c, în jurul orei 3.05, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a fost sesizat prin Apelul de Urgenţă 112 cu privire la existenţa unui incendiu la un autoturism parcat pe o stradă din mun. Cluj Napoca.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat prezenţa incendiului şi că acesta afecta roata din stânga faţă a autoturismului.

Din primele cercetări, concluzia preliminară a reprezentanţilor ISU Cluj a fost că incendiul ar fi putut fi provocat de unele materiale combustibile aflate în apropierea roţii.

Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, au fost prezenţi şi reprezentanţii ISU Cluj care au intervenit pentru stingerea incendiului, iar în continuare se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele care au condus la apariţia incendiului.

La acest moment al anchetei se iau în considerare toate variantele care ar fi putut duce la apariţia incendiului.
Vom reveni cu precizări în funcţie de derularea anchetei”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.