Pensiunea Valea Paradisului – Someșu Rece

0

Pensiunea Valea Paradisului este situata pe Valea Somesului Rece din Muntii Apuseni, judetul Cluj. Accesul spre pensiune face din localitatea Gilau pe drumul judetean care face legature dintre judetele Cluj si Alba, traversand Muntii Gilaului.

Zona inconjuratoare ofera privelisti de o neasemuita frumusete cu vai cu ape repezi si limpezi ce brazdeaza culmi muntoase acoperite cu paduri de conifere. Localizarea pensiunii Valea Paradisului la o altitudine de peste 800 metri cu puternica ionizare negativa este un motiv in plus sa petreceti concediul sau cateva zile libere alaturi de noi.

Oferim servicii de cazare si masa diversificate care sa satisfaca gusturile si exigentele dumneavoastra. Pentru grupuri sau cu rezervare gatim si mancaruri care necesita un timp mai indelungat de preparare. Aici puteti gasi siropuri si dulcetiri naturale, hribi si galbiori la borcan, piine de casa, toate facute dupa retete traditionale.

De asemenea pensiunea ofera si alte facilitati cum ar fi: loc de joaca pentru copii, locuri amenajate pentru gratar si ceaun, teren amenajat pentru diverse sporturi, tenis de masa, internet wireless, sauna si jacuzzi, seturi de jocuri de remi, sah si table. Pe timp de iarna clientii au la dispozitie si saniute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here