Papahagi poartă un Hublot de 10.000 € și deține 4 apartamente

1

Într-o emisiune incendiară la Realitatea TV Cluj și moderată de jurnalistul Ciprian Aron, Liviu Alexa l-a deconspirat pe Adrian Papahagi, spunând că ceasul pe care îl poartă este un Hublot ce valorează circa 10.000 euro.

„Inițial, am vrut să fiu cuminte și să nu îl atac pe domnul Adrian Papahagi. Dar când am văzut căt de frumos vorbește despre țară și despre oameni având la mână un ceas Hublot de minim 10 000 de euro, dumnealui fiind un profesor universitar cu un salariu amărât, nu m-am putut abține. Și am continuat, arătându-i că nu are doar un apartament, ci chiar 4 trecute în declarația de avere” a comentat Liviu Alexa discuția din emisiune, într-o postare pe blogul personal.

Dialogul dintre cei doi invitați a fost spumos: „Ceasul mi-a fost oferit la cel de-al doispezecelea Somme al Francofoniei. Este un ceas pe care nu am dat nici un leu. Vi-l dau dumneavoastră dacă sunteți ahtiat”, a declarat Papahagi. „În talpa țării noi nu discutăm CV -uri, ci despre problemele reale ale oamenilor”, a replicat jurnalistul Liviu Alexa.

Pentru a demonstra prețul ceasului, jurnalistul a postat pe blogul personal un link cu prețul unui astfel de ceas: „Că să nu credeți că mint, ia vedeți pe AICI ce scoruri au ceasurile Hublot”.

Liviu Alexa i-a mai spus universitarului Papahagi, că are 4 case, cel din urmă negând și precizând că trăiește doar din:  „1.200 de lei (salariul de la UBB, n.r.) și mai iau 2.300 de lei dintr-un grant de cercetare”.

1 COMENTARIU

  1. Observ cu satisfacție că prezența mea pe scena politică stârnește deja frustrările veleitarilor mărunți și conștiințelor vândute, ale căror jocuri le voi fi stricat. Un nou episod patetic s-a consumat în presa clujeană, unde sunt denigrat de un individ pe care nu l-aș fi remarcat dacă nu făcea atâta zgomot. Este probabil strategia sa de a-și confecționa o notorietate.

    Acest pseudo-jurnalist mă denigrează spunând că port un ceas de 10.000 de euro și posed patru apartamente.
    Am publicat pe facebook spatele faimosului ceas, primit cadou la al XIII-lea sommet al Francofoniei (Montreux 2010), după cum se vede în poză. Rămâne de verificat valoarea ceasului – m-ar bucura să fie mare –, dar cert e că e doar un frumos „dar din dar”, nicidecum semnul opulenței mele (ce bine-ar fi!).

    În ce privește cealaltă minciună, conform căreia aș deține patru case, doresc să precizez că am moștenit, alături de mama și sora mea cote părți din apartamentul din Mănăștur al tatălui meu, unde locuiesc, din garsoniera bunicului matern, tot în Mănăștur, unde locuiește mama și din apartamentul bunicilor paterni, în Gheorgheni, care îi va reveni surorii mele. Împreună cu soția mea, deținem casa părintească a acesteia din București, în care vor locui câte zile le dă Dumnezeu părinții ei. Sunt patru apartamente cumpărate de niște oameni cinstiți în decursul unor vieți de muncă, din care nu ocup, firește, decât unul.

    Calomnia așa-zisului jurnalist, preluată fără verificări de o presă lipsită de deontologie, demonstrează degradarea la care a ajuns viața publică din România. Tocmai fiindcă sunt un om cinstit, singurele atacuri la adresa mea pot fi niște minciuni ordinare, caracteristice unor personaje lipsite de program și de valori precum acest individ. Cu toate acestea, nu voi accepta niciodată să cobor la acest nivel. Militez pentru un alt fel de a face politică: las elevilor bătrânei Securități tehnicile deprinse la școală – calomnia și instigarea la ură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here