Produse cosmetice naturale, de la Cluj

0

Azi, mai mult ca oricând, aspectul nostru este important. Pentru a ne pune în evidenţă calităţile şi a estompa defectele, deseori ne gândim la natură şi la echilibrul în care aceasta se află.

COSMETIC PLANT a avut inspiraţia să aleagă din buchetul naturii acele elemente care, prin proprietăţile lor speciale, vor satisface necesarul de îngrijire al fiecăreia dintre noi. Extractele naturale din gălbenele, muşeţel, salvia, cătină, ceai verde, aloe vera şi măceşe sunt încorporate în creme, emulsii, loţiuni sau şampoane şi îngrijesc specific tenul – fie acesta normal, delicat, matur sau acneic – diversele tipuri de păr, pielea mâinilor, a corpului şi cea a picioarelor.

Grija deosebită pentru calitate, ca o expresie a respectului faţă de consumator, este politica de bază a firmei COSMETIC PLANT. Firma noastră a implementat şi menţine cu succes un sistem de management al calităţii ISO 9001-2000, începând cu februarie 2004, certificat de către DEKRA ITS Certification Services GmbH-Stuttgart, Germania.

Înfiinţată în 1991 cu capital privat autohton, COSMETIC PLANT a traversat an de an în etape de dezvoltare continuă. În prezent, suntem în relaţii comerciale de import cu firme din Ungaria, Grecia, Italia, Slovenia, Franţa, Germania şi Austria, pentru a asigura o calitate optimă a materiilor prime şi a mijloacelor de producţie.

Inspirată de natură, atentă la calitate şi plină de tenacitate şi hotărâre, COSMETIC PLANT va sta mereu alături de tine şi de îngrijirea frumuseţii tale!

Cosmetic Plant Prodcom SRL
Str. Ariesului nr.25, Cluj-Napoca
Telefon: 0264-414.819
Web: www.cosmeticplant.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here