Parcul de animale “Moara de vânt”, o grădină zoologică la Cluj

1

Ştiaţi că în apropiere de Cluj există un parc zoologic, unde puteţi vedea, mângâia şi hrâni câteva zeci de specii de animale? Este privat, aparţine unui cetăţean german căruia îi place Clujul, iar preţurile sunt foarte mici. Iată câteva informaţii culese de pe site-ul lor – www.zooparccluj.ro

Dragi prieteni ai animalelor, doriți să mângâiați, fotografiați și hrăniți animalele? La noi o puteti face.

De cum ați intrat pe poartă animalele vă întâmpină.

Liberi în țarcuri , voliere și cotețe vă așteaptă peste 200 de animale din peste 30 de specii cum ar fi iepurași, rățuște, gâște, găini, bibilici, fazani, păuni, porumbei, prepelițe, porcușori de Guineea, capre, căpriori, cerbi, curci, ponei, măgari etc.

Hrănitul animalelor este permis. Puteți cumpăra hrană de la noi cu 1-2 Lei.

Puteți și mângâia animalele, atâta timp cât acestea au dispoziția să stea.

Desigur unele animale, nerăbdatoare să-și primească suplimentul, vă vor smulge galetuțle din mână sau vă vor murdari hainele, sărind pe dumneavoastra. Vă rog sa țineti cont de ele căci nu ne asumăm răspunderea.

Potecile parcului nu sunt asfaltate și perfect curate, se mai întâmplă să călcați în „urmele’’ lăsate de animale… în schimb , plimbarea liberă pintre ele și atingerea lor le compensează pe toate.

Orar: deschis zilnic
Aprilie – Septembrie      10 – 19
Octombrie – Martie        10 – 17

Cum se ajunge: doar cu maşina, din Cluj Napoca – Faget – Padurea Faget – inainte de Salicea stanga spre Lacul/Pensiunea Micesti la 2,5Km de sosea, pe dreapta.

1 COMENTARIU

  1. Am vizitat acest parc anul trecut împreună cu doi nepoți de8 si 10 ani,veniți din Slatina.Toți am fost foarte încântați,in special copiii s_au simțit in paradisul lor,este ceva nespus de frumos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here