33.000 de euro într-o singură sesiune!

0

Studenții de la Facultatea de Drept din cadrul UBB consideră că instituția ar colecta de la studenții restanțieri, 33.000 de euro într-o singură sesiune.

„Prof. Chirică produce, prin examinarea aberantă şi corectarea discreţionară şi incompletă a lucrărilor de examen, sume consistente de bani pentru Universitate: spre exemplu, într-o singură sesiune de restanţe, la un număr de 300 de restanţieri, suma colectată este de peste 33.000 de euro. Dacă luăm în considerare faptul că domnul Chirică predă două materii, constatăm că nivelul taxelor colectate este de aproximativ 70.000 de euro. Aceste sume «îl recomandă» pe prof. Chirică.

După expirarea termenului legal de soluţionare a sesizării, ne-am prezentat la registratură, pentru continuarea procedurilor. Aici am aflat faptul că sesizarea nu poate fi înaintată, din motive inexplicabile. Drept urmare, contrar legii 554 din 2004, am fost sfătuiţi să re-înregistrăm sesizarea, pe acelaşi număr de înregistrare (nr. 7747) şi să aşteptăm încă 30 de zile soluţionarea acesteia. După alte 30 de zile am contactat telefonic departamentul care se ocupă cu sesizările către Comisia de Etică şi am aflat că sesizarea nu există! În aceste condiţii, am depus pentru a treia oară sesizarea, de această dată direct la secretariatul biroului rectorului” se arată în petiția semnată de Mircea Dobocan și Ionuț Geană, ambii studenți în anul IV ai Facultății de Drept din Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here