Un milionar clujean si Adrian Mutu vor sa preia „U” Cluj!

0

Adrian Martian, originar din Dej, partener de afaceri si prieten cu Adrian Mutu, se intalneste marti, la Cluj, cu Florian Walter pentru a negocia cumpararea echipei „U” Cluj.

Florian Walter ar putea scapa de Universitatea Cluj mai repede decat se astepta. Un clujean cu afaceri in Italia si Spania doreste sa preia echipa impreuna cu Adrian Mutu, despre care sustine ca e prietenul si partenerul sau de afaceri. Tricoul acestuia de la Cesena este inramat in biroul din Cluj al lui Adrian Martian, iar pe el fotbalistul a scris: „Pt Adi, unicul meu partener”.

Afaceristul ne-a dezvaluit ca are de ceva vreme discutii cu Mutu sa preia un club de fotbal din Romania. „Am avut discutii sa luam FC Arges si am zis hai sa vedem poate luam „U” Cluj. Eu stiam de mult ca Walter vrea sa plece. Am venit acasa si am vorbit si cu finul Mircea Cenana, liderul galeriei”, a povestit Adrian Martian.

Acesta l-a cunoscut pe Mutu in 2003, iar intre cei doi s-a legat o prietenie trainica. Au devenit si parteneri de afaceri, avand la Cesena o fabrica de motorina. „Pe langa prieteni si parteneri, suntem ca fratii”, a marturisit clujeanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here