Drumul Rachiţele – Ic Ponor, promisiune neonorată a tandemului Tişe-Bica!

0

USL Cluj constată cu regret că lucrările suplimentare din contractul de reabilitare a drumului Rachiţele – Ic Ponor nu s-au finalizat, în ciuda promisiunilor electorale realizate de Alin Tişe, Preşedintele CJ Cluj.

„Finalizarea tronsonului Rachiţele – Ic Ponor este încă o promisiune neonorată a administraţiei judeţene PD-L în mandatul Tişe-Bica, sub guvernarea Boc. Promisiunile dlui. Tişe au rămas doar vorbe în vânt înainte de ultimele campanii electorale. Preşedintele CJ Cluj, trebuie să fie responsabil şi să-şi asume declaraţiile şi promisiunile prin realizări!” a declarat dl. Horea Uioreanu, candidatul USL la Consiliul Judeţean Cluj.

„În ciuda sumei mari pe care o societate de casă a PD-L, coordonată de consilierul turdean, democrat-liberalul Gabriel Silagyi (16.024.870,96, adica 3.815.000 de euro) a încasat-o pentru lucrările suplimentare, drumul încă nu este finalizat. Alin Tişe a promis în nenumărate rânduri că reabilitarea acestui tronson este o chestiune de doar câteva luni, iar de atunci au trecut câţiva ani.” a declarat Remus Lăpuşan, Preşedintele PSD Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.