Blogul unei frumoase deputate PDL

0

Raluca Turcan confirmă clişeele înrădăcinate despre aspectul fizic al femeilor din Moldova. Aflată la al doilea mandat parlamentar, doamna Turcan este foarte activă atât în instituţia legislativă, cât şi în interiorul Partidului Democrat Liberal, al cărui vicepreşedinte este. Pe site-ul personal îşi prezintă proiectele şi activitatea curentă, iar odată cu pierderea puterii de către partidul său şi începerea campaniei electorale a devenit mai activă şi în spaţiul virtual.

Sambata aceasta am fost din nou voluntari pentru Let’s do it  Romania, alaturi de colegii mei Cornel Stirbet si Mariana Brunchea impreuna cu echipa din care facem parte. De data acesta am strans gunoaiele de la malul Cibinului, la iesirea din Sibiu, pe drumul spre Agnita.

A fost o adevarata zi de vara iar munca nu a fost de loc usoara, pentru ca am adunat peste 50 de saci plini cu PET-URI, ambalaje de la diverse produse alimentare, sticla, lemn, incaltari vechi, haine rupte, obiecte electrocasnice stricate si caucicuri. Lucruri greu de imaginat ca pot fi aruncate de oameni pe maurile unui rau.

Sursa: Raluca Turcan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here