Numa’ bun şi brânza de Năsal premiate de către International Taste & Quality Institute

0

Iaurtul Numa’ bun si branza de Nasal de la Napolact au fost premiate de catre juriul Monde Selection, institut international de selectie a calitatii, cu medalia de aur pentru calitatea produselor in categoria produse alimentare.

Iaurtul Numa’ bun si branza de Nasal au fost premiate si de catre iTQi (International Taste & Quality Institute), in cadrul premiilor „Superior Taste Award”, cu distinctia „remarkable product”, respectiv „exceptional product”.

„Cu brânza de Năsal am vrut să arătăm lumii întregi unicitatea brânzeturilor făcute în peştera de la Ţaga”, a declarat Marian Chiracheş, group brand manager la Napolact.

“A fost prima participare Napolact la Monde Selection si la iTQi si suntem foarte fericiti ca am castigat, cu ambele produse prezente, medalii. Pentru Napolact aceste premii inseamna o recunoastere la nivel mondial a calitatii produselor noastre. Am ales sa mergem la Monde Selection si la iTQi cu Iaurtul Numa’ bun pentru ca am fost convinsi de calitatea ridicata a acestui produs romanesc inspirat din gustul lactatelor care se faceau in gospodariile ardelenesti. Cu branza de Nasal am vrut sa aratam lumii intregi unicitatea branzeturilor facute in pestera de la Taga”, a declarat Marian Chiraches, Group Brand Manager Napolact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here