Interlopul Gore condamnat la 12 ani de închisoare

0

Interlop clujean Marius Florin David, zis Gore, a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru că a înjunghiat un brancardier şi din cauza istoriei sale penale.

“Inculpatul David Marius Florin a încercat să eludeze răspunderea sa personală şi a întreprins manopere subiective de manipulare atât a organelor judiciare cât şi a experţilor desemnaţi cu efectuarea expertizei medico-legale psihiatrice. De asemenea nu trebuie uitat nici faptul că inculpatul este recidivist postexecutoriu, în condiţiile în care acesta a fost anterior condamnat de mai multe ori pentru fapte penale ce presupun un comportament violent”, se arată în motivarea Tribunalului Cluj.

Tribunalul Cluj a arătat că modul în care Gore a intrat în spital şi a înjunghiat brancardierul de două ori dovedeşte gravitatea faptelor sale.

“Trebuie să evidenţiem şi comportamentul inculpatului, care, după aplicarea loviturii, a urmărit-o în continuare pe partea vătămată, cu intenţia de a-i mai aplica lovituri, renunţând numai datorită faptului că nu a reuşit să o prindă”, se mai arată în documentul citat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.