Restaurantul Bricks, un local de calitate în locul fostului Roland Garros

0

Ne mândrim cu oraşul nostru! Plin de istorie şi de viaţă, Clujul este locul unde oamenii ştiu să aprecieze şi să respecte ceea ce le-au lăsat strămoşii. De aceea suntem bucuroşi că în curând  puteţi servi o masă delicioasă într-un spaţiu deosebit. Locaţia BRICKS, Horea nr. 2, e parte din Centrul Istoric al Clujului. În jurul nostru stau impunătoare cinci foste palate: Elian, Urania, Berde, Babos şi Szeky. Deşi strălucirea lor s-a mai şters în timp, prezenţa lor ne inspiră şi ne ajută să creem la BRICKS o atmosferă unică, primitoare.

Someşul ne este şi el prieten, iar vara ne va ajuta să vă oferim un loc special pe terasă. Vom fi feriţi de soarele torid şi răcoriţi de cursul apei. O cină sub răcoarea serii acompaniată de susurul apei va fi un răsfăţ după o zi grea de muncă. Iar noi, cei de la BRICKS ne vom asigura ca fiecare moment petrecut la noi sa fie deosebit.

Clădirea care găzduieşte restaurantul este o veche clădire cu o deosebită valoare arhitecturală, din Centrul Istoric al Clujului.  Am lăsat vizibile caracteristicile iniţiale ale clădirii,  păstrând în interiorul restaurantului bolţile de cărămidă tocmai din dorinţa de a pune în valoare structura arhitecturală a clădirii.

Vă aşteptăm la BRICKS – (M)eating Point, Restaurant & Social Club!

Adresa: Str. Horea nr.2, Cluj-Napoca
Telefon: 0364-730.615
E-mail: contact@bricksrestaurant.ro
Web: www.bricksrestaurant.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here