Alexa şi Novăcescu se “curăţă” în presă

0

Liviu Alexa şi Ion Novăcescu au deschis “casa războiului” prin două materiale publicate pe blogurile personale. Alexa îl acuză pe Novăcescu de încasări imorale şi de faptul că nu a candidat la Primăria Cluj-Napoca din cauza trecutului tenebros iar Novăcescu îl descalifică pe Alexa ca jurnalist declarând că s-a prostituat pentru 500.000 de euro la un partid politic.

Vă redăm integral textele celor doi jurnalişti.

Mesaj pentru Novacescu 

Nu-mi mai rosti numele niciodata, limbricule!

E ultima oara cand te mai rog asta.

Nu stiti cine e Novacescu? E cel din poza de mai jos si din linkul ASTA.

PS: Oare de ce nu a vrut Novacescu sa candideze la Primarie din partea PP Dan Diaconescu? Fiindca s-ar fi opus CNSAS?

PS2: Imi atrage atentia un om fin ca Novacescu nu e limbric, ca are 2 metri inaltime. Asa e, am gresit, e o tenie! O sa va prezint niste dovezi in acest sens, sa vedeti cum suge baiatul asta spagi mascate de la diversi!

sursă: Liviu Alexa

Mesaje pentru Liviu Alexa

Mesaj 1 pt Alexa: ( 26.04.2012) D-le, oricat te-ai stradui sa ma insulti si sa ma jignesti, nu poti; pentru ca pe noi ne desparte o lume si o biblioteca. D-ta esti un om care are problemele lui. Pina acum nu m-au interesat ,dar daca vrei sa-afle clujenii cum ti-ai facut “averea” iar procurorii sa descopere potlogariile ( un exemplu) cu un individ care a tras o teapa de 1,5 mil. euro la sute de familii c…lujene, o sa afle. Sau cum te-ai prostituat tu la un partid politic pentru 500.000 de euro, o sa afle. Eu nu te calific nicicum: nici ca limbric, nici ca tenie. Un ultim lucru iti spun: ca daca ma scoti din papuci, Gherla te manca.Asa ca nu ma mai provoca, ca eu chiar depun plangeri penale cu PROBE pentru talhariile pe care le-ai facut. Judeca, jignitorule, daca o sa poti face fata arestului preventiv si puscariei si dupa aia vezi daca mai vrei razboi cu mine. Mie nu-mi pasa de tine nici cat mi-ar pasa de lesul putrezit al unui sobolan. Stai pe curul tau si mai bine trateaza-ti impotenta. Sa stii ca violenta verbala nu te ajuta sa fii viril. Esti doar un om slab care latra mult si jigneste fara rost. Daca vrei sa continui cu secretele tale penibile si murdare am sa o fac. E vremea ca sa-ti primesti plata, asa cum merita oamenii de teapa ta.

Vezi articolul lui Alexa: http://liviualexa.ro/2012/04/26/mesaj-pentru-novacescu/

“Nu-mi mai rosti numele niciodata, limbricule!

E ultima oara cand te mai rog asta.

Nu stiti cine e Novacescu? E cel din poza de mai jos si din linkul ASTA.

PS: Oare de ce nu a vrut Novacescu sa candideze la Primarie din partea PP Dan Diaconescu? Fiindca s-ar fi opus CNSAS?

PS2: Imi atrage atentia un om fin ca Novacescu nu e limbric, ca are 2 metri inaltime. Asa e, am gresit, e o tenie! O sa va prezint niste dovezi in acest sens, sa vedeti cum suge baiatul asta spagi mascate de la diversi!”

Mesaj 2 pt. Alexa: Am contactat o persoana abilitata din Bucuresti, care se va ocupa ca sa-mi obtina copii legalizate de catre CNSAS dupa dosarul meu de la securitate. O sa-l public pe internet si te astept in P-ta Avram Iancu ca sa-ti dau o desaga plina cu pietre coltoase. Te asigur ca n-am sa clipesc in fata ta si a nimanui care va dori sa mi le arunce in fata. Am sa caut si caseta cu prima mea emisiune de la NCN, din 1999, in care am marturisit public ce anume s-a intamplat in 1982 si cum am fost santajat si obligat, ca sa-mi salvez tatal de la puscarie, sa “colaborez” cu securitatea. O sa urc inregistrarea pe net. Dupa ce fac toate astea si daca tu nu profiti ca sa ma lapidezi in piata pentru pacatele mele de copil, nu o sa te mai afli sub protectia principiului meu sfant de a nu ataca niciodata, in public, un jurnalist. D-ta, oricum, n-ai fost niciodata un jurnalist, insa eu te-am acceptat, pentru ca asa am crezut de cuvinta. In schimb, nu am putut accepta insistenta d-tale de a-ti sustine candidatura independenta la Parlament. Pur si simplu nu ma pot afisa alaturi de d-ta; nici macar la o emisiune TV.

P.S. Am refuzat oferta Partidului Poporului Dan Diaconescu de a candida la Primarie, care m-a onorat si m-a ispitit profund, din alte motive; iar CNSAS nu se poate opune daca esti cinstit si, la inceputul activitati tale, recunosti ca ai avut o “colaborare” cu securitate; dar n-ai facut politie politica sau rau vreunui om.

Sursă: Ion Novăcescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.