Tudor Ştefănie îşi lansează blog-ul personal

0

Primarul Municipiului Turda, Tudor Ştefănie îşi lansează blogul personal. Vă invităm să citiţi autoprezentarea dlui. Ştefănie.

„Într-o societate a mediatizării excesive, canalele de comunicare directă, interpersonală, aşa cum este blog-ul, oferă posibilitatea de a accesa informaţii de strictă actualitate, direct de la sursă, de o manieră simplă şi eficientă. Mi-am dorit să abordez acest gen de comunicare ca o apropiere de generaţia tânără, şi nu numai, pe care îmi propun să o motivez pentru o implicare mai activă în viaţa comunităţii.

Tinerii turdeni, atât de des prezenţi în cadrul reţelelor virtuale de socializare, au nevoie sa îşi simtă reprezentanţii aproape, rezonând la nevoile şi propunerile lor, reprezentându-le interesele în mod transparent şi cu consecvenţă. Structura blogului a fost gândită pentru a acoperi toate domeniile vieţii sociale şi administrative, fără a uita de sănătate, mediu înconjurător, educaţie, cultură, turism, sport. Motto-ul ales ca fiind reprezentativ pentru a sintetiza esenţa blogului este: „Dacă privim în direcţia bună, tot ce mai trebuie să facem este să mergem înainte.”

Vă invit să consideraţi platforma virtuală www.tudorstefanie.ro ca fiind un spaţiu de întâlnire şi de dialog social, prin intermediul căruia doresc să îmi fac cunoscute opiniile, realizările, proiectele în curs, precum şi cele de viitor, pe care vă invit să le concretizăm împreună” arată primarul municipiului Turda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here