Moldovanu: „Tişe era nemulţumit de mine”

0

Consilierul Judeţean PD-L, Ramon Moldovanu a explicat de ce a demisionat din CJ Cluj motivând că Alin Tişe nu şi-l mai dorea în echipa sa.

Decizia mea se datorează viziunii diferite asupra obiectivelor politice ale partidului, raportată la Preşedintele CJ Alin Tişe, care şi-a manifestat public nemulţumirea faţă de activitatea mea, lucru care îmi sugerează că nu mai sunt agreat în echipa PD-L pentru Consiliul Judeţean Cluj.

Sunt dezamăgit de rezultatele celor 8 ani de muncă şi implicare în acţiunile PD-L Cluj, care au contribuit la ascensiunea partidului în această perioadă, nu sunt apreciate la justa lor valoare.

Ca membru al BPL Cluj-Napoca am încercat să îmi aduc aportul în cadrul biroului de conducere al partidului, dar datorită faptului ca din ce în ce mai des, deciziile s-au luat în cadrul unui cerc restrâns de oameni şi interese, consider neavenită participarea mea la un act politic lipsit de transparenţă„, a explicat Ramon Moldovanu în demisie.

Ramon Moldovan a realizat şi o scurtă radiografie a actualei situaţii din PD-L: „În partid sunt două tabere. O tabără nemulţumiţi de evoluţia partidului, de locul în care a ajuns în PDL-ul, şi cealaltă tabără, oportunişti care au venit în ultimii ani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here