Vremea bună, vremea grătarelor!

0

Petrecerea timpului la grătar cu prietenii şi familia este, pentru cei mai mulţi dintre noi, o mare plăcere. Cei care au la casă o grădină sau o terasă mai generoasă, se pot bucura din plin de grătare în aer liber, fără a fi la mila soarelui de week-end.

Însă, grătarul clasic, pe cărbune, are câteva inconveniente care ar putea umbri bucuria gătitului şi mâncatului în aer liber:

  • Fumul gros care se împrăştie la toţi vecinii de pe stradă
  • Timpul necesar aprinderii cărbunilor şi greutatea menţinerii lor la temperatura necesară pentru a găti pentru toţi invitaţii.
  • Mititeii, cefele de porc şi câteva bucăţi de piept de pui par singurele opţiuni pentru gătitul la grătar.

Grill & Fun vă oferă soluţia Grillurilor pe gaz Napoleon – sisteme complexe de gătit în aer liber, preferate în Canada şi Statele Unite ale Americii, pentru câteva caracteristici pe care noi, românii, nu le-am prea luat în seamă pâna acum:

a)    În câteva minute grătarul este încins şi gata de gătit. Prin urmare, zi de zi se poate găti afară, în aer liber, fără eforturi suplimentare, la fel de confortabil ca şi în bucătărie

b)    Temperaturile pot fi controlate pe zone, un arzător poate fi dat mai tare, iar celălalt la mai mic, şi astfel pot fi pregătite în acelaşi timp, mai multe feluri de mâncare

c)    Folosind grill-ul pe gaz Napoleon, felurile ce pot fi servite devin nenumărate, deoarece se poate găti direct pe flacără, sau dimpotrivă, indirect (principiul de coacere), iar puiul rotisat şi steak-ul de vită nu mai sunt doar secrete ale bucătarilor experimentaţi.

d)    Designul ergonomic a fost îndelung studiat pentru o experienţă cât mai plăcută în timpul gătitului: totul este uşor şi la îndemână cu grill-urile Napoleon de la Grill & Fun

e)    Fumul este mult redus, iar hainele vecinilor întinse la uscat, rămân frumos mirositoare.

Pentru mai multe informaţii, vă aşteptăm să ne vizitaţi, on-line pe site-ul www.grillandfun.ro, iar off-line ne găsiţi la showroom-ul de pe strada Caracal, numarul 21A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.