Studenta care s-a sinucis era depresivă

0

Studenta din caminul 14, campusul studenţesc Hasdeu, care s-a spânzurat în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost internată acum doi ani într-un spital, în urma unei căderi nervoase.

Foştii colegi de palier ai tinerei decedate au declarat că nu cunoşteau faptul că tânăra ar fi fost interesată de alte femei şi că nu este firesc ca presa să „intre în intimitatea unui decedat”.

„Este incredibilă neruşinarea dumneavoastră. Asta nu-i presă liberă ci bătăie de joc. Plecaţi de aici!” a declarat iritat un student din cămin.

Andreea Buzan a fost găsită în jurul orei 24:00 de colega de cameră, care a chemat Poliţia ca să spargă uşa, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea. „A fost găsită spânzurată cu un cearşaf de uşa dulapului”.

Reamintim că site-ul Presă Locală releta ieri despre eveniment, că tânăra a lăsat bilete de adio unei femei pe care o iubea:

Studenta de la Facultatea de Teatru din cadrul UBB Cluj, Andreea Maria Buzan, de 21 de ani, care s-a spanzurat ieri noapte, a lăsat doua bilete de adio adresate persoanei iubite: Emma. Tânăra era îndrăgostită de o altă femeie iar acest aspect a determinat-o să acţioneze necugetat.

„Emma, te iubesc. Iartă-mă pentru tot ce ţi-am făcut” şi „Am chemat moartea cu disperare şi în final am îmbrăţişat-o!” au fost două mesaje scrise pe biletele de adio.

Reprezentanţii UBB  au precizat că nu cunosc conţinutul biletelor.

„A lăsat două bilete de adio, încă nu ştim ce scrie pe ele pentru că poliţia derulează încă ancheta”, a spus purtătorul de cuvânt al Universităţii Babeş-Bolyai, Laura Irimieş.

„Ancheta poliţiei este în curs. Se va face necropsia. Tânăra a lasat în urma doua bilete de adio adresate persoanei iubite”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea.

Update 1: Prietenii de pe facebook ai Andreei Buzan i-au lăsat tinerei mai multe mesaje de condoleanţe

Lucia Olimpia Guzu: „I’ll always remember our good times. You’ll be in my heart forever. R.I.P Andreea”

Anamaria Babutan: „Dumnezeu să te odihnească şi să aibă grijă de tine acolo unde eşti. Condoleanţe familiei.. nu te vom uita niciodată”

Oany Someşan: Niciun cuvânt nu-şi mai are sensul acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here