Liviu Alexa: „Sa demisioneze din functia de deputat!”

0

Candidatul independent la Parlamentul României, Liviu Alexa, ii cere deputatului Mircia Giurgiu sa demisioneze din Parlament in caz ca-si doreste ca candideze la Primaria Municipiului Cluj-Napoca.

„Mircia Giurgiu a anuntat recent ca va candida la Primaria Clujului. Cred ca are sanse, fiindca a fost un politician activ si aproape de oameni. Tocmai pentru ca politicienii trebuie sa respecte alegatorii, ii solicit domnului Mircia Giurgiu sa faca un gest de normalitate, sa isi dea demisia din functia de deputat.

Asa ne va dovedi ca isi doreste cu tarie sa fie primarul clujenilor, ca va lupta pana la capat pentru asta si nu va fi doar un “iepuras” in cursa electorala. Daca nu isi va da demisia, eu, cel putin, o sa consider ca sta cu fundul in doua luntre si ca, in caz ca pierde Primaria, se va intoarce la viata frumoasa si linistita de parlamentar.

Nu e un anunt razboinic, e ceva ce cred ca domnul Giurgiu ar trebui sa faca, daca vrea sa fie credibil si integru ca viitor primar” scrie jurnalistul pe blogul personal.

sursă photo: cont facebook, Liviu Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here