Obsession se închide!

0

Clubul Obsession se închide din aprilie până în octombrie, pentru schimbări radicale a declarat administratorul clubului, Istvan Lang.

Despre actualul Club

Locatia a fost deschisa pe data de 1 dec  2005 pozitionandu-se pe piata ca fiind cel mai mare club din Transilvania  cu un design si o sonorizare de  ultima generatie.

Investitorul si detinatorul clubului este domnul Lang Istvan care are in proprietate  si clubul Kharma  ce are in componenta  o terasa , o pizzerie , clubul propriu zis si o cafenea in plin centrul orasului.

Numele Obsession provine de la zona in care se afla acesta numita Observator  intregita de session de la sessiunile de parturi ce au loc aici si binenteles de la faptul ca locatia s-a vrut si a devenit in scurt timp o obsessie pentru  clujeni si nu numai.

Clubul in sine reprezinta un concept nou  prin partyrile  in care sunt invitati  artisti straini  ne  referim aici la trupe si dj de renume in intreaga lume.

Alte cateva  concepte noi pe care le promovam este trupa de  teatru   responsabila cu intampinarea clientilor clubului intr-o atmosfera  foarte originala , un altul  costumatiile mereu in schimbare a dansatorilor cat si tematicile de dans ale acestora acestea fiind originalitatea si  conceptele noi ale noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.