Ovidiu Chifor: “Solidar cu consecvenţa edilului Cazacu”

0

Câştigătorii premiilor Omul Anului 2011 concurs realizat de publicaţia cotidianul.ro şi ai diplomelor Dacia Liberă şi-au primit distincţiile luni seara, în cadrul festivităţii care s-a desfăşurat la Salonul Diplomat al Hotelului Hilton din Bucureşti.

La festivitate a fost invitat şi vicepreşedintele PSD Cluj-Napoca, domnul Ovidiu Chifor care a comentat festivitatea pentru cititorii Presă Locală, apreciind activitatea edilului Municipiului Brad, Florin Cazacu, politician cu care a colaborat în anul 2009, în calitate de consilier al Prefectului  de Hunedoara.

“Gestul primarului din municipiul Brad, Florin Cazacu, acela de a intra în greva foamei, pentru a primi combustibilul necesar încălzirii apartamentelor branşate la sistemul centralizat de termoficare şi care a arătat modul discreţionar al alocarii fondurilor în mare parte doar primarilor PDL, a fost răsplatit de prestigiosul ziar online, Cotidianul.ro,care în urma voturilor cititorilor, peste 45.000 de accesări, au acordat un număr de 11.014 voturi primarului Florin Cazacu, fiind desemnat Omul Anului 2011, alături de personalităţi marcante din diverse domenii ale vietii publice din România şi străinătate.

Festivitatea de decernare s-a desfăşurat la Salonul Diplomat al Hotelului Hilton din Bucureşti, unde, directorul general Cornel Nistorescu a înmânat distincţiile obţinute.

Au mai fost premiaţi: Sorin Oprescu, Raed Arafat, Mihai Gadea, Andrei Marga, academicianul Dinu C.Giurescu şi soprana Angela Gheorghiu.

Despre fiecare s-au spus lucruri frumoase,Victor Ponta fiind cel care a rostit laudatio pentru Florin Cazacu, amintind presiunile la care a fost supus primarul din Brad, acelea de a trece în tabăra puterii portocalii pentru a primii fondurile necesare sistemului de termoficare al municipiului şi care nu a cedat şantajului politic.

Evenimentul a fost eclipsat în aceea zi de demisia premierului Emil Boc, toţi cei prezenţi comentând pe larg acest gest, mare parte fiind de acord cu tardivitatea acestei măsuri. A fost o onoare pentru mine, de a fii invitat la o astfel de ceremonie şi de a interacţiona cu oameni de o calitate deosebită, unii dintre ei chiar felicitându-mă pentru gestul de al sprijini pe primarul Florin Cazacu în demersul său, care s-a finalizat într-un mod fericit,oamenii având acum căldura în apartamente” a declarat Ovidiu Chifor, vicepreşedinte PSD Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.