City Dental – Clinica stomatologica Cluj, estetica dentara

0

Clinica Stomatologica City Dental din Cluj-Noutati, promotii si urgente in domeniul stomatologiei cu o dotare performanta si aparatura de ultima generatie pentru interventi de urgenta sau lucrari stomatologice de amploare. www.citydental.ro

Ne-am propus prin intermediul acestui site sa venim in intampinarea pacientilor cu cele mai noi informatii din domeniul stomatologiei astfel incat pacientii nostri sa fie intotdeauna corect informati.

Va vom intampina cu cele mai utile si corecte sfaturi, va vom tine la curent cu ultimele noutati de la congresele permanente la care participam si vom incerca pe cat posibil sa va prezentam informatii actualizate, obiective, bazate pe studii clinice acolo unde este cazul.

Dorim sa devenim un site interactiv unde sa postam filmulete educative, articole despre alimentatia copilului, ingrijirea dentitiei temporare, profilaxie dentara, etc. In acest sens asteptam intrebarile dvs.

Profilaxia cariei dentare urmareste asigurarea starii de sanatate a dentitiei si cuprinde un complex de metode care vizeaza cresterea rezistentei tesuturilor dure dentare si combaterea factorilor agresori cariogeni. www.citydental.ro

Aceste mijloace de profilaxie sunt:
1. Mijloace cu actiune generala (alimentatie rationala, echilibrarea sistemului neuro-vegetativ).
2. Mijloace cu actiune locala de combatere a factorilor cariogeni (periaj dentar, ata dentara, apa de gura pe de o parte si indepartarea factorilor predispozanti locali-tartru, lucrari protetice incorecte, corectarea anomaliilor dentare- pe de alta parte).
3. Mijloace speciale de crestere a rezistentei anticarioase (fluorizare locala, metode locale de protectie anticarioasa).

City Dental va ofera solutii si pentru probleme mai avansate care necesita lucrari stomatologice de amploare precum implantologie, chirurgie dento-alveolara, parodontologie, pedodontie, ortodontie, coroane dentare, stomatologie pediatrica, proteze dentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.